Merevedési görbe. Diagnosztika és kezelés

Az erekciója után is lankadt és görbe a pasim | hu

Huszonnégy

Nem követem Szerzőim Ha neked is van kérdésed a szexuális életeddel kapcsolatban, ha elakadtál, ha gátlásaid vannak, ha nőként megkaptad a párodtól, hogy benned van a hiba a szexben, akkor várjuk a leveled a timea. Az interneten ismerkedtem meg egy 25 éves sráccal, intelligens, szenvedélyes, és több erotikus fotót is küldtünk egymásnak.

merevedési görbe

Megtudtam, hogy soha nincs rendes merevedése, de magömlése van, amit nem tőle tudtam meg, hanem a képek alapján. A filmekben látott erekciókat az övé meg se közelíti, bár növekszik és vastagodik is, de lefelé görbülő formája van, látszik a képeken, hogy kézzel támasztja meg. Szép, formás külsővel rendelkezik, rendellenességet nem látok, viszont aggódom, mert találkozni akar velem, és el sem tudom képzelni, hogy ilyen állapotban hogyan tud behatolni.

A merevedési zavarok és a protézis rúzs pénisz vásárolni

Azt is elmondta, hogy az orális szexet preferálja. Azt szeretném megtudni, hogy mit lehet ezzel kezdeni? A gondolatától is rosszul vagyok, hogy ezt én vessem fel, nem szeretnék benne gátlásokat gerjeszteni.

Ha eddig nem volt neki emiatt, nem szeretném megbántani sem.

A merevedési zavar 4 fő oka

Mit tudok tenni? Így marad már neki mindig? Az olvasói levelet Merevedési görbe kaptuk, természetesen neki is álnevet adtunk, hogy ne ismerjen senki saját magára.

 • Milyen gyakorlatok a pénisz
 • Hosszú erekció nőknél
 • Milyen betegségekkel rossz erekció
 • Aki erekciós gyűrűket használt
 • Melyik pénisz alkalmas
 • Peyronie-kór (A pénisz görbülete) tünetei és kezelése - HáziPatika

A merevedési zavar a téma, ez a leggyakoribb férfi szexuális probléma. Mit lehet tenni?

A Peyronie-kór előfordulása

A merevedési gondoknak lehetnek szervi okai is, a görbe pénisz minden esetben betegségre utaló jel, gyulladások tudnak ilyet okozni, azonban ezt csak orvos tudja kivizsgálni. A gyulladás miatt a péniszben a kötőszövet úgy vastagodik, hogy a péniszt fedő réteg elkezd torzulni, és ferdül — ide merevedési görbe egy ábrán jól látható a folyamat. Eleinte csak a merevedésnél tapasztalható a ferdülés, később azonban akár nyugalmi állapotban is észlelhető, ez már súlyos gyulladás jele is lehet.

Orvosi beavatkozás szükséges, mert ugyan a szexuális életre hatással van, de a gyulladás megszüntetése lenne a megoldás.

Erekciós zavar - SZEXKLUZÍV - Hevesi Kriszta Reggel nincs péniszem

A pénisz görbülése betegség, Peyronie betegségnek hívják, és a legtöbben tudnak ezzel együtt is szeretkezni, behatolni a hüvelybe. Fájdalmas lehet a betegség maga és merevedési rendellenességeket is okozhat. A görbület pontos okát az orvosok sem tudják megállapítani, de akár egy óvatlan mozdulatnál szexbaleset formájában is megtörhet a pénisz annyira, hogy ez a gyulladás kialakuljon. Erőteljes ütés, balesetek okozhatnak ilyen problémát.

merevedési görbe

Ritka esetekben akár a géneknek is közük lehet ehhez, sőt, akár hegesedés is megjelenhet a kézfejen vagy a lábfejen. Az orvosok megnézheti röntgennel vagy ultrahanggal is a péniszt, de az is lehet, hogy merevedést érnek egy egy injekció segítségével ahhoz, hogy megállapítsák, hol van a gyulladás.

merevedési görbe

Vannak esetek, amikor beavatkozás nélkül is meggyógyul ebből valaki, de van, hogy súlyosbodik és a görbület egyre erőteljesebb a fájdalommal együtt.

Amennyiben annyira súlyos a helyzet, hogy a görbület miatt esetlenné válik a szex, nem megy, ha önbizalomproblémákat okoz, akkor mindenképpen orvosi segítség szükséges —félreértés ne essék, a kivizsgálást minden esetben fontos kérni. Az orvosok gyógyszerrel meggyógyíthatják a péniszt, de vannak esetek, amikor a műtét segít.

Urológus szakember segítségét kell tehát kérni.

 • Melyik gyógyszer jó az erekció fokozására
 • Pénisz férfi szerv
 • Pénisznagyobbítás előnyei
 • Gyógyszer hosszan tartó erekcióra
 • Hideg pénzes vízzel lemosta a péniszt
 • Merevedési görbe hímvesszővel. Rémisztő kór terjed a férfiak körében, a görbe pénisz

Olvasónk aggódik, hogy mi is ez, nem találkozott még ilyennel, és nem erekciós gyógyszer új, hogyan kezelje. Egyelőre elég, ha tudja, hogy egy gyógyítható betegségről van szó, támogatóan kedvesen álljon a szexhez, és ha idegenkedik a behatolást, akkor az ne legyen téma.

merevedési görbe

Ha a fiú szóba hozza a péniszét, akkor, de csak akkor elmondhatja neki, hogy ez feltehetően egy gyulladás és urológus meg tudja gyógyítani. Ez merevedési görbe nem ítélkezés, nem sérül ebben senki, csak a tényeket vázolja fel.

Erekciós problémák hogyan lehet összehúzni a péniszt

Ez meg micsoda? A tanácsokat, segítséget kérő leveleket a timea.

merevedési görbe

A feladók névtelenségét természetesen garantáljuk. Szexuálterapeuta szerzőnk korábbi cikkeit ide kattintva olvashatod el. Kiemelt kép:

Lásd még